Svátek svatého Martina se stal především svátkem gastronomie. Spojitost dobře vykrmené a upečené husy a římského světce najdeme už v legendách a s tradicí otevírání prvních vín nového ročníku se skvěle doplňuje.
Náš šéfkuchař Martin Chalupa pro vás připravil sváteční menu a servírují se výhradně šťavnatá husí stehna, která se podávají s červeným zelím a variací domácích knedlíků.
8.11. – 11.11. 2024
MENU:
PRŠUT Z UZENÝCH HUSÍCH PRSOU – cibulový džem, řeřicha / 275,-
BRAMBOROVÉ LOKŠE S TRHANÝM MASEM – bílé zelí, smažená cibulka, silná husí omáčka / 225,-
HUSÍ POLÉVKA S DROBY – kořenová zelenina, maso, bylinkové kapání / 95,-
KONFITOVANÉ HUSÍ STEHNO – červené zelí, Karlovarský knedlík, bramborový knedlík / 445,-