HOVĚZÍ & LIŠKY V OBLACÍCH

Léto vrcholí a s ním i sezóna grilování. Nejoblíbenějším nekorunovaným králem každého grilu je bezesporu hovězí steak. Plátek červeného masa, ukrojený přes vlákno a propečený podle vašeho přání. Šéfkuchař OBLACA restaurantu Jan Holouš se svým týmem připravil speciální menu, které kromě „krále“ nabídne také pokrmy s „královnou“ hub. Lišky tak ve druhé polovině srpna u nás ochutnáte marinované i restované

16.8. – 25.8.

MENU:

HŘÍBKOVÉ CAPPUCCINO – marinované lišky, smažená kroketa z hovězího krku

GRILOVANÝ FILET MIGNON – cibulové pyré, lišky, shitake, marinovaná perlová cibulka, černý kořen, omáčka z kardamomu

VANILKOVÝ CHEESECAKE – v medu glazované lišky 

KOMPLETNÍ MENU – 1 095 Kč