Léto je v plném proudu, zahrady a sady plné šťavnatého ovoce a v lesích začínají vonět houby. Šéfkuchař restaurantu OBLACA Jan Holouš sestavil své speciální menu do horkých letních dnů a místo obvyklé polévky raději zařadil salát s ovocem a zmrzlinou z kozího sýra. Přijďte ochutnat kombinaci foie gras a čokolády nebo flank steak s omáčkou z čokolády Callebaut, hlívou a lanýžem od poloviny do konce července.
19.7. – 28.7.
MENU:
GRILOVANÁ KACHNÍ FOIE GRAS – jahodová marmeláda, oplatka z bílé čokolády, jahody, lesní ovoce
GRILOVANÝ FLANK STEAK – lanýžové pyré, v sádle konfitovaný brambor, hlíva královská, Cassis gel, omáčka z čokolády Callebaut
TŘEŠŇOVÝ DORTÍK – marinované třešně, zmrzlina z mascarpone
KOMPLETNÍ MENU – 1 195 Kč