Dýně, zvěřina, uzený losos – krásné symboly podzimu a stručný výčet surovin, které náš šéfkuchař Jan Holouš se svým týmem použil ve speciálním menu na tento víkend. Přijďte ochutnat a naladit se na roční období plné barev a vůní
29.09. – VYPRODÁNÍ
Dýně, zvěřina, uzený losos – krásné symboly podzimu a stručný výčet surovin, které náš šéfkuchař Jan Holouš se svým týmem použil ve speciálním menu na tento víkend. Přijďte ochutnat a naladit se na roční období plné barev a vůní
29.09. – VYPRODÁNÍ
připojte se
observatoř
Oblaca
Miminoo
sky suite
bistro 66
Oblaca bar
Cookie | Délka | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |