Velikonoce mohou působit jako trochu komplikované svátky. Na jaké datum tentokrát připadají? Které dny jsou zavřené obchody a kdy mají děti prázdniny? Jaké bude počasí a má smysl mýt okna? Co letos uvařit a upéct?! S částí odpovědí poradí internet a ohledně skvělého jídla a pití se s důvěrou obraťte na OBLACA restaurant v Žižkovské věži. Dokonale sestavené menu šéfkuchaře Jana Holouše myslí nejen na naše tradice, ale zároveň představuje i ty z dalších evropských zemí. Čerstvé jarní suroviny, nezaměnitelná atmosféra 66 metrů nad zemí, nejkrásnější výhled na Prahu…šťastné, veselé a chutné velikonoce!
MENU:
KRÉM Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU – burrata, křepelčí vejce, rajčata, bylinkový olej
ROLOVANÁ JEHNĚČÍ KÝTA – parmazánová polenta, batátové pyré, Fava, fazole, špenátová espuma, máslový jus
BABA AU RHUM – smetanový krém s limetkou, pomeranč, maliny
KOMPLETNÍ MENU – 995 Kč